پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

۴ بازديد ۰ نظر

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

دسته بندی علوم پزشکی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1.162 مگا بایت
تعداد صفحات 71
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

شامل 71 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

غذا چیست؟

ماده مغذی چیست؟

الگوی تغذیه ای صحیح چیست؟

گروههای اصلی غذایی:

هرم غذایی

گروه نان و غلات

مقدار توصیه شده گروه نان و غلات:

گروه سبزی ها

نحوه صحیح شست و شوی سبزیجات:

رنگ قرمز:گوجه فرنگی،فلفل قرمز،فلفل دلمه قرمز،چغندر

رنگ زرد و نارنجی:هویج،زردک،
سیب زمینی،کدوحلوایی،فلفل دلمه زرد یا نارنجی

رنگ سفید:سیر،پیاز،شلغم،کلم سفید،گل کلم،پیازچه

رنگ آبی،ارغوانی یا بنفش:بادمجان و انواع کلم

رنگ سبز:خیار،انواع کلم های برگ سبز،کلم بوکلی،کاهو،انواع سبزی خوردن،نخود سبز،لوبیا سبز و...

گروه میوه ها

مقدار توصیه شده گروه میوه ها:

و... .

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

غذا چیست؟

  • به مواد جامد و مایعی اطلاق می شود که بعد از مصرف :
  • حس گرسنگی را برطرف نماید.
  • انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند.
  • قادر به تامین مواد اولیه جهت رشد و نمو باشد.
  • قادر به ترمیم بافتها باشد.
  • قادر به تنظیم درجه حرارت بدن باشد.
  • قادر به تنظیم فعل و انفعالات بیوشیمیایی باشد.
  • فعالیت مناسب فرد راتضمین کند.
  • نیازهای روانی فرد را تامین کند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.