پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

۴ بازديد ۰ نظر

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 154 کیلو بایت
تعداد صفحات 27
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

شامل 27 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

انواع روشهای پخت:

انواع کباب کردن:

روشهای حرارت مرطوب:

جوشاندن:

تأثیر اندازه مواد غذایی روی کاهش مواد مغذی در هنگام پخت:

و... .

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می بخشد بلکه می تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد. برای مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبی طبخ شود، نرم تر میشود و این عمل جویدن و هضم آن را آسانتر می کند.

همچنین در عمل پخت تغییراتی در میزان مواد مغذی موجود درماده غذایی رخ می دهد که این تغییرات بستگی زیادی به روش پخت و حالت فیزیکی ماده غذایی دارد.عوامل که درکاهش مواد مغذی مؤثر هستند شامل این موارد است .

  • عملیاتی که قبل از پختن ،روی ماده غذایی انجام می شود.
  • مدت زمان پخت ماده غذایی
  • مقدار مایع مورد استفاده برای طبخ ماده غذایی
  • مدت زمانی که غذا داغ نگه داشته می شود یا در معرض هوای آزاد قرار می گیرد تا مصرف شود.

انواع روشهای پخت:

  • جوشاندن (BOILING)
  • نیم جوش کردن (SIMMERIN)
  • آب پز (POACHING)
  • بخار پز کردن(STEAMING)
  • بلانچ (BLANCH)
  • پختن در زودپز(PRESSURE COOKING)
  • پختن در مایکروویو MICROWVING):)
  • آرام پز کردن (BRAISE)
  • تفت دادن (SAUTEING)
  • سرخ کردن معمولی (PAN FRYING)
  • سرخ کردن عمیق (DEEP FRYING)
  • بریان کردن(POASTING)
  • کباب کردن
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.