پیشینه تحقیق تحقیق فمنیسم

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

پیشینه تحقیق تحقیق فمنیسم

۵ بازديد ۰ نظر

پیشینه تحقیق تحقیق فمنیسم

دانلود پیشینه تحقیق تحقیق فمنیسم پیشینه تحقیق تحقیق فمنیسم پیشینه تحقیق تحقیق فمنیسمدانلود پیشینه تحقیق تحقیق فمنیسم پیشینهومبانینظریتحقیقفمنیسمپیشینهمبانینظریتحقیقفمنیسم

-------

پیشینه تحقیق تحقیق فمنیسم
پیشینه تحقیق تحقیق فمنیسم
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: .docx
تعداد صفحات: 87
حجم فایل: 160
قیمت: 70400 تومان

بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 87 صفحه

 قسمتی از متن word (..docx) : 
 

‏1- ‏تار‏ی‏خچه‏ ‏مختصر‏ ‏تکو‏ی‏ن‏ ‏نظر‏ی‏ه‏ها‏ی‏ ‏فمن‏ی‏ست‏ی ‏12
‏۲- ‏تعار‏ی‏ف‏ ‏مطرح‏ ‏از‏ ‏فمن‏ی‏سم ‏20
‏پدر‏ ‏سالار‏ی ‏23
‏تنوع‏ ‏تار‏ی‏خ‏ی ‏24
‏۳- ‏نظر‏ی‏ه‏ ‏ها‏ی‏ ‏فم‏ی‏ن‏ی‏ست‏ی‏ ‏با‏ ‏د‏ی‏دگاه‏ ‏س‏ی‏اس‏ی ‏26
‏الف‏: ‏فم‏ی‏ن‏ی‏سم‏ ‏ل‏ی‏برال‏ ‏اول‏ی‏ه ‏26
‏ب‏: ‏فم‏ی‏ن‏ی‏سم‏ ‏مارکس‏ی‏ست‏ی ‏27
‏ج‏- ‏فم‏ی‏ن‏ی‏سم‏ ‏سوس‏ی‏ال‏ی‏ست‏ی‏ ‏تخ‏ی‏ل‏ی ‏30
‏د‏- ‏زن‏ ‏به‏ ‏عنوان‏ «‏د‏ی‏گر‏ی‏» ‏32
‏هـ‏ ‏موج‏ ‏دوم ‏34
‏پاسخ‏ ‏فمنیسم‏ ‏مارکسیستی‏ ‏و‏ ‏سوسیالیستی ‏37
‏‏و‏ - ‏فم‏ی‏ن‏ی‏سم‏ ‏خانواده‏ ‏گرا‏ ‏و‏ ‏زن‏ ‏گرا ‏40
‏‏ز‏ - ‏نت‏ی‏جه‏ ‏گ‏ی‏ر‏ی ‏44
‏3- ‏‏نظر‏ی‏ه‏ ‏ها‏ی‏ ‏فم‏ی‏ن‏ی‏ست‏ی‏ ‏با‏ ‏د‏ی‏دگاه‏ ‏جامعه‏ ‏شناس‏ی ‏46
‏الف‏ - ‏نظر‏ی‏ه‏ ‏فم‏ی‏ن‏ی‏ست‏ی‏ ‏ل‏ی‏برا‏ ‏ل‏ی‏ ‏ی‏ا‏ ‏اصلاح‏ ‏طلب ‏46
‏ب‏ ‏–‏ ‏فمینیسم‏ ‏مارکسیستی ‏47
‏‏ج‏ - ‏نظر‏ی‏ه‏ ‏فم‏ی‏ن‏ی‏ست‏ی‏ ‏راد‏ی‏کال‏ ‏ی‏ا‏ ‏انقلاب‏ی ‏52
‏د‏ - ‏فمینیسم‏ ‏سوسیالیست‏ی ‏55
‏5- ‏فمینیسم‏ ‏در‏ ‏ایران ‏60
‏الف‏ - ‏مشخصه‏ ‏ها‏ی‏ ‏عموم‏ی‏ ‏فم‏ی‏ن‏ی‏سم‏ ‏درا‏ی‏ران‏ ‏60
‏ج‏- ‏طلایه‏ ‏داران‏ ‏جنبش‏ ‏زنان ‏69
‏زنان‏ ‏در‏ ‏مقابل‏ ‏مجلس ‏84
‏‏زن‏ ‏ایرانی‏ ‏و‏ ‏بیداری ‏89
‏- تاریخچه مختصر تکوین نظریه‏های فمنیستی
‏ اندیشمندان دوره روشنگری (اواخر قرن هفدهم تا اواخر قرن هیجدهم میلادی) تحت تاثیر اختراعات و اکتشافات جدید علمی و فلسفی، جهان‏نگری جدیدی را پایه گذاری کردند. کشفیات گالیله و به خصوص نیوتن هسته اصلی این برداشت جدید از نظام جهانی در این دوره بود. از دیدگاه جهان‏نگری نیوتن، نظم کائنات تحت تسلط یک رشته مقررات و قوانین ساده است که وجودشان از طریق فرمول‏های ریاضی قابل اثبات و بررسی است.
‏ تحت تاثیر چنین برداشتی، متفکران در زمینه‏های دیگر مانند سیاست و اخلاق نیز به دنبال کشف قوانین اصلی و بنیادی بودند زیرا که قوام این نظام‏ها به قانونمند شدن آن‏ها بستگی داشت. مثلا نظریه «حقوق طبیعی افراد» که اساس اعلامیه استقلال امریکا در سال 1776 میلادی و اعلامیه حقوق بشر فرانسه در سال 1789میلادی است. نتیجه‏ای است از تاثیر جهان نگری نیوتنی در تفکر سیاسی دوره روشنگری.
‏این نگرش مکانیکی، دنیا را به گروه تعقلی و غیر تعقلی تقسیم می‏کند. دنیای عینی و آنچه که بر اساس خرد عمل می کند و قابل توضیح است، سازنده دنیای تعلقی است. آنچه به دنیای ذهنی، ارزشهای اخلاقی، نظریات زیبا شناسی و عواطف مربوط می‏شود دنیای غیر تعقلی را می‏سازند، که نسب به دنیای تعقلی، ثانوی محسوب می شود.
‏از دیدگاه اندیشمندان و بشر دوستان دوره روشنگری، زنان متعلق با این دنیای غیر تعقلی و ثانویه‏اند. بررسی نزدیک و دقیق آثار این دوران نشان می دهد که وقتی صبحت از اطلاق «حقوق طبیعی» به جامعه بشری می‏شد، ‏منظور از این جامعه، مردان، به خصوص مردان صدر خانواده مالک بود‏ و نه زنان و بردگان.
‏در بهار سال 1779، ابی گیل آدامز همسر جان آدامز رئیس جمهور وقت آمریکا و از سردمداران ‏اعلامیه‏ استقلال آمریکا، با صدور نامه معروفی با عنوان «خانم ها رابه خاطر داشته باشیم» به‏ ‏شوهرش خاطرنشان می کند،‏ ‏که «ضمن نگارش قوانین جدید و اعلامیه استقلال، خانم ها را‏ ‏فراموش نکنید و قدرت نامحدود در دست شوهرانشان قرار ندهید. اگر چنین شود، ما خانم‏‏‏ها سر به شورش بر می‏‏‏داریم و خود را ملزوم به رعایت قوانینی نخواهیم دانست که در تدوین آنها حقی نداریم و نمی‏‏‏توانیم نماینده‏‏‏ای در جمع تدوین کنندگان آن داشته باشیم.»‏1- ‏موسوی‏،‏ معصومه‏،‏ ‏کتاب توسعه‏،‏ شماره9‏.
‏در پی دریافت این نامه، جان آدامز ‏در یادداشتی خطاب به جیمز سولیوان از دیگر دست اندرکاران نگارش جدید و اعلامیه استقلال که خواهان حق رای برای تمام دولت چه مالک و غیرمالک بودند، خاطرنشان می‏کند: «درست است که بنیاد اخلاقی دولت بر اساس رضایت مردم است، ولی اگر حق را به هر کسی بدهیم ،چه آنها که صاحب ملک هستند وچه آنهایی که ملکی ندارند،آنوقت، گروهای دیگرمانند زنان و جوانانی که پشیزی ارزش ندارند،خواهان حق رای خواهند شد. تمام تمایزات در جامعه از میان خواهد ‏رفت و همه در یک رده قرار خواهند گرفت.‏»‏2- همان‏.
‏ در مجموع آنچه در این دوره به نام حقوق طبیعی و بشری مطرح بوده، شامل زنان نمی شده است. اعلامیه استقلال امریکا همانند اعلامیه حقوق بشر فرانسه،هیچ حق وحقوقی برای زنان قائل نشد.پس از انتشار اعلامیه که به نام «‏حقوق مردان‏» ‏بود با مخالفت زنان انقلابی فرانسه روبرو شدو خانم‏ «اولیمپ دگونگ» از رهبران انقلابی پاریس و همرزمانش پس از انتشار اعلامیه جدیدی به نام «حقوق زنان » واعتراض به اعلامیه حقوق بشری که فقط حق را مختص مردان می دانست، به جرم ضد انقلابی بودن، سرشان را در زیر تیغه گیوتین از از دست می دهند.
‏حقوق دانی نظیر بلاک استون در اثر معروفش، «تفسیری بر اقتصاد انگلستان»متفکری نظیر جان لاک، درکتاب «استدلالی بر اقتصاد سیاسی»‏ وامانوئل‏ کانت در «مناسبات بین دو جنس»، ‏عملا‏ منکرهر گونه حق وحقوق قانونی برای زنان به خصوص بعد از ازدواج هستند.
‏جان استورات میل، از معدود متفکران این دوره است که فعالانه به همراه همسرش تایلور ،در راه استیفای حقوق زنان مبارزه می کند و با شرکت در گردهمایی ها و انتشار مقالات و بیانیه ها، بخصوص ‏در مقاله معروفش به نام ‏«تحت انقیاد در آوردن زنان» از موقعیت زن ستیزی جامعه و متفکران هم عنصر خود انتقاد می کند. در ژانویه 1792 میلادی، اولین کار اساسی در زمینه نظریه های معتقدین به اصالت خود زن به نام «استیفای حقوق زنان»، توسط مری ولستن کرافت در انگلستان منتشر می شود. ولستن کرافت، ‏در هنگام انقلاب ‏ فرانسه به انتقلابیون می پیوندد. پس ازپیروی انقلاب کبیر،همانند دیگر روشنفکران انقلابی برای حفظ جان خود مجبور به فرار از فرانسه می شود و در بازگشت کتاب معروف خود را منتشر می کند‏. براساس نظریات مطرح شده در این کتاب،‏ ‏هیچ گونه تفاوت نژادی ،جنسی یا طیقاتی

 

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
برای مشاهده توضیحات فایل  پیشینه تحقیق تحقیق فمنیسم  اینجا کلیک کنید برای دانلود فایل باکیفیت پیشینه تحقیق تحقیق فمنیسم روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود پیشینه تحقیق تحقیق فمنیسم
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.