پیشینه تحقیق تغییر سازمانی

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

پیشینه تحقیق تغییر سازمانی

۵ بازديد ۰ نظر

پیشینه تحقیق تغییر سازمانی

دانلود پیشینه تحقیق تغییر سازمانی مبانی نظری و پیشینه تحقیق تغییرپیشینه تحقیق تغییرمبانی نظری تغییرتحقیق تغییرپیشینه تغییرتغییر

-------

پیشینه تحقیق تغییر سازمانی
پیشینه تحقیق تغییر سازمانی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 49
حجم فایل: 222
قیمت: 51721 تومان

بخشی از متن:

عنوان: مبانی نظری و پیشینه تحقیق تغییر

فرمت ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 49

همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن

منابع کامل

ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.




قسمتی از متن:

مفهوم تغییر


تغییر بدون چالش ایجاد نمی گردد،حتی اگر انتقال از شرایط بدتر به بهتر باشد(ریچارد هوکر)

هنگامیکه جامعه اطلاعاتی پدیده ای جهانی شد،نیاز به تغییر اهمیت بیشتری پیدا کرد،روند تغییر محیط ها وجوامع اطلاعاتی به نحوه گسترده ای در حال گسترش است هر روزه شاهد تغییرات جدیدی در بافت سازمانی،خدماتی،انسانی و... در سازمانها هستیم.(مدیریت تغییر در کتابخانه ها چالشهای سده9،1385،21)

مادر دوره ای زندگی می کنیم که تغییرات با سرعت در جریان است ،حوادث بزرگ سیاسی دنیای اطراف ما را تغییر شکل داده است. تغییرات در جامعه باعث دگرگونی زندگی ما شده است.فناوری جدید،غیر ممکن را ممکن ساخته است.تغییرات بنیادی ما را احاطه کرده وتوانمندی مدیریت تغییر اثربخش به عنوان یک صنعت حیاتی برای مدیر موفق در سازمانهای امروزی جلوه کرده است.(مدیریت تغییر در کتابخانه ها چالشهای سده10،1385،21)

تغییر حتی برای آنانی که مدیریتآن را بر عهده گرفته اند ایجاد کننده نگرانی ،بی ثباتی واسترس می باشد انسانها و سازمانها به طرز گسترده ای دچار تغییر می گردند واین در حالی استکه بسیاری از آنها تحمل فشارهای حاصل از آن را ندارند از آنجایی که سازمانهای امروزی هرگز ایستا نمی مانند لذا،مدیران باید انطاف پذیری مشکلاترا تشخیص وبا استفاده از شیوه های مدیریتی با عوامل درونی وبیرونی تاثیرگذار بر سازمان وافراد مواجه گردند.(مدیریت تغییر در کتابخانه ها چالشهای سده10،1385،21)

مفهوم تغییر چه در داخل وچه در خارج از حیطهسازمانی ،گسترده تر وفراگیر تر است واز سوی محققان ،عناوین مختلفی از قبیلبالندگی ،تحول یا دگرگونی مورد تعریف قرار گرفته است.با در نظر داشتن این گوناگونی عناوین در اینجا تعاریفی از تغییر ارایه می گردد.

فرهنگ دانش مدیریت تغییر را اینگونه تعریف می کند:فرآیندی که توسط آن فعالیتهای فرد یا موسسه از یک مجموعه رفتار به مجموعه دیگری تبدیل شوند.تغییر در سازمان هر روز با طراحی خودبه خودی یا اشتباه اتفاق می افتد،علاوه بر این فرهنگ جامع مدیریت نیز تغییر را فرآیند سه مرحله سازمانی،شامل کنار نهادن شیوه های کهنه،معرفی رفتار جدید وتثبیت تعادل جدید تعریف نموده است. .(مدیریت تغییر در کتابخانه ها چالشهای سده10،1385،21)

در حوزه رفتار سازمانی نیز به کوششهای برنامه ریزی شده ای اطلاق می شود که هدف آن انطباق سازمان با محیط متغییر آن است(شعاری نژاد74،1364)

در فرهنگ علوم رفتاری تغییر را ((تفاوت واختلاف مشهود در ادراک در اثر گذشت زمان ،تعریف می کند.دایره اللمعارف مدیریت نیز تغییر را به انجام رساندن متفاوت امور در مقایسه با گذشته وتغییر شکل دهی یا معکوس سازی فرآیند ها تعریف می کند.

فرآیند تغییر در حوزه های گسترده داخل و خارج از سازمان از جمله مباحث یادگیری سازمانی ،منابع انسانی ،مدیریت تغییر، مهندسی مجددو....مورد تعریف قرار گرفته است.( مدیریت تغییر در کتابخانه ها چالشهای سده،11،1385،21)

همانگونه که ملاحضه می شود تغییر به فراخور دیدگاه هر صاحب نظر تعریف وتشریح شده است وتعاریف از گستردگی خاصی برخوردار ند.:

 
 
ابعاد تغییر:
١. تکنولوژی : شامل دانش، آگاهی و مهارتی می‌شود که مشخص کننده میزان شایستگى سازمان است. هدف افزایش کار آیی و عملکرد سازمان است .
٢. ساختار سیستم : شیوه سرپرستی و مدیریت که شامل تغییراتی است که در ساختار ساز ماتی، سیاست‌ها، سیستم‌های پاداش، روابط کارمند، شیوه ایجاد هماهنگى، سیستم‌های بودجه بندى صورت می‌گیرد.
 ٣ . در کارکنان و اعضاى سازمان؛ منظور تغییراتی است که در شیوه نگرش، مهارت، انتظارات، باورها، توانایی‌ها، و رفتار کارکنان رخ می‌دهد.
4 . خدمات و مشترى محورى : اینبعد مربوط به ارایه خدمات جدید، تغییر در شیوه خدمت رسانى یا به طور کامل ارایه شیوهاى جدید تکریم ارباب رجوع می‌باشد. (احمدی، نریمانی،1388،ص51)

 
 
روش‌های ایجاد تغییر در سازمان :
براىایجاد تغییر در سازمان چندین روش مختلف وجود دارد که در اینجا به دو روش ایجاد تغییر از درون و بیرون که هرکدام محاسن و معایب خاص خود را دارد پرداخته شده است.
 1.روش‌های ایجاد تغییر از درون: عبارت است از تغییراتی که بر افزایش آگاهی‌ها، دانش و معرفت افرادى اشاره می‌کند که در نظر است باورها و نگرششان تغییر یابد. مشکل این تحول، آموزش و پرورش کارکنان اجرایى و مدیران میانی است و در این راه می‌توان از انواع شیوه هاىآموزشى و یادگیری استفاده نمود.
٢ . روش‌های ایجاد تغییر از بیرون : دراین روش تأکید بر ایجاد محیط و شرایط کار جدید از طریق تغییر ساختار سازمانى، تکنولوژى و روش کار، قوانین و مقررات حاکم بر انجام وظایف روزمره،تغییر معیارهاى گزینش و استخدام، ارزشیابى شاغلین، پرداخت حقوق و مزایا و نظایر این مکانیزم‌ها است. تغییر سازمانى داراى سه نظریه می‌باشد که هرکدامداراى ابعادى است که در زیر به توضیح آن‌ها پرداخته شده است. (احمدی، نریمانی، 1388 ،ص51)


دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
  برای مشاهده توضیحات فایل  پیشینه تحقیق تغییر سازمانی  اینجا کلیک کنید برای دانلود فایل باکیفیت پیشینه تحقیق تغییر سازمانی روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود پیشینه تحقیق تغییر سازمانی
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.