پیشینه تحقیق تصمیمگیری استراتژیک
پیشینه تحقیق تصمیمگیری استراتژیکتحقیق تصمیمگیری استراتژیکپیشینه تصمیمگیری استراتژیکتصمیمگیری استراتژیکمبانی نظری تصمیمگیری استراتژیکمبانی تصمیمگیری استراتژیکتصمیمگیریاستراتژیک-------
پیشینه تحقیق تصمیمگیری استراتژیک
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 21
حجم فایل: 84
قیمت: 44869 تومان
بخشی از متن:
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 21
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
قسمتی از متن:
تعریف تفکر استراتژیک
تفکراستراتژیک یعنی شکل دادن و نظام دادن به آشفتگی، یعنی اینکه شخص قادر است در ذهن خود نظم و هماهنگی بوجود بیاورد و در تفکرش منسجم باشد. ما در جهانیزندگی میکنیم که اگر تفکر استراتژیک نداشته باشیم که دیگران دارند، دائمادر تکامل با جهان هستیم، آنها استراتژیهای خودشان را به ما القاء میکنند.تفکر استراتژیست به همراه انسجام و نظم فکری، ابزاری اصلی یک استراتژیست را تشکیل میدهند به مدد این ابزار و با اتکا به سایر همکاران در زمینه تامین اطلاعات و تخصصهای مورد نیاز، استراتژیست برای طراحی روش برای مرتفعساختن تنگناها و پیچیدگیهای که شرکت را به دشواری مبتلا ساخته است به صحنهعمل گام مینهد (ایچیاومی، 1371، ص59).
عوامل موثر در رواج تفکر استراتژیک
1-ایجاد سیستمهای اطلاعاتی : از اولین و مهمترین اقدامات در رواج تفکر استراتژیک ایجاد سیستمهای اطلاعاتی برای شناخت افراد درونی و بیرونی سازمان، رقبا، سیستم خارجی مرتبط با سازمان است.
2- آموزش: آموزش شیوه و اهمیت تفکر استراتژیک به مدیران.
3-فرهنگ سازمانی : هر سازمانی شبیه به یک انسان است یک شخصیت دارد و بطور کلهر جا چند نفر با هم کار کنند برایشان فرهنگی درست میشود. مدیران باید فرهنگی در سازمان ایجاد کنند که بر این نوع تفکر احترام بگذارند و دیگران را بیشتر به آن علاقمند سازند.
4- چگونگی تصمیمگیری در سازمان : هر تصمیمی در هر سازمانی قابل قبول و پیاده شدن نیست. معیارها باید مشخص و معین باشد.