پیشینه تحقیق مثبت نگری و مثبت اندیشی
پیشینه تحقیق مثبت نگری و مثبت اندیشیتحقیق مثبت نگری و مثبت اندیشیپیشینه مثبت نگری و مثبت اندیشیپیشینه تحقیق مثبت نگری پیشینه تحقیق مثبت اندیشیتحقیق مثبت نگری و مثبت اندیشیمثبت نگریمثبت اندیشی-------
پیشینه تحقیق مثبت نگری و مثبت اندیشی
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 32
حجم فایل: 50
قیمت: 46239 تومان
بخشی از متن:
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 32
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
قسمتی از متن:
مثبت اندیشی
دوراه برای نگریستن به دنیا وجود دارد اول- نگریستن به دنیا از پشت لنز «چه چیز غلط و نادرست است». این روش را انتخاب نمایید در پایان روز شما درباره خودتان و درباره هر چیز و هر کس پیرامون خودتان احساس ناکامی، ناامیدی مینمایید. دوم- نگریستن به دنیا از پشت لنز«چه چیز درست است». این نوع نگریستن را انتخاب نمایید در این صورت شما در طول روز شرایطی را ایجاد خواهید نمود که مملو از انرژی مثبتی میباشد که برای دستیابی به آنچه برایتان مهم است به آن نیاز دارید در حقیقت مثبتاندیشی یک ایده جدید نیست (پاترسون ، 2006).
کویلیام مثبتاندیشی را اینگونه تعریف مینماید: مثبتاندیشی یعنی توجه داشتن به امور مثبت در زندگی و نیز نپرداختن به جنبههای منفی. مثبتاندیشی صرفاً در داشتن افکاری خاص خلاصه نمیشود، بلکهنوعی رویکرد و جهتگیری کلی درباره زندگی است. مثبتاندیشی به معنای آن است که تصور خوبی از خویش داشته باشیم، نه آنکه همواره خود را سرزنش کنیم. مثبتاندیشی یعنی نیک اندیشیدن دربارهی دیگران و حسن ظن داشتن به آنها و با دیگران بهصورت مثبت برخورد کردن. مثبتاندیشی، به این معناست که انتظارداشته باشیم تا در دنیا به بهترین چیزها برسیم و یقین داشتن به اینکه به خواستههای خودخواهیم رسید. مثبتاندیشی به معنای برخورداری از تعادل درونیمناسب و حفظ آرامش و خون سردی در مواجهه با مشکلات برای اینکه فرد بتواند انگیزهی شخصی خود را حفظ کند، به اقدام مناسب بپردازد و از عملی که انجام میدهد احساس خوبی داشته باشد، میباشد. مثبتاندیشی به آن معنا نیست که به مشکلات توجه نکنید یا بیدلیل و بهصورت کاذب خوشبین یا بهاصطلاح کلی خوش باشید. ایده آل آن است که فرد مشکلات را یادداشت و سپس بهجای آنکه درحلقههای فلجکننده احساسات ناخوشایند، به دام بیفتد، اقدام به حل مشکلات کند (کویلیام 2006، ترجمه براتی و صادقی، 1390).
عموم مردم، خوشبینی رابهصورت در نظر گرفتن نیمه پرلیوان، یا دیدن لایهای براق در هر پدیده، یاعادت به انتظار پایانی خوش داشتن برای هر دردسر واقعی، در نظر میگیرند. زاویه «تفکر مثبت» از مثبتاندیشی و خوشبینی، بیانگر آن است که خوشبینی مستلزم تکرار عادتهایی تقویتکننده با خود است، مانند اینکه «من هرروز بهانحاءمختلف دارم پیشرفت میکنم»، یا تجسم آنکه همه کارها با موفقیت انجام میپذیرد. در تمامی این موارد، تجلیاتی از خوشبینی و مثبتاندیشی وجود دارد، اما بااینحال مثبتاندیشی عمیقتر از اینهاست. پژوهشگران در پی بیست سال کندوکاو، به اساس خوشبینی دست یافتند. مبنای مثبتاندیشی و خوشبینی، در عبارات امیدوارکننده یا تجسم موفقیت جای ندارد، بلکه در نحوهی تفکر مثبت افراد دربارهی علتها ریشه دارد. هر یک از افراد، در نسبت دادن امور به علل مختلف، علت خاصی دارند که سلیگمن این خصلت شخصیتی را«سبک تبیین » مینامد. سبک تبیین در هر فرد، در دوره کودکی شکل میگیرد ودرصورتیکه از خارج، دخالتی در آن اعمال نشود، سرتاسر عمر پابرجا میماند. هر فرد در تبیین اینکه چرا هر رویداد خوب یابد برای او رخ میدهد از سه بعد استفاده میکند. تداوم ، فراگیر بودن ، شخصیسازی (سلیگمن و همکاران، ترجمه داور پناه، 1391).