پیشینه تحقیق اختلالات مصرف مواد
مبانی اختلالات مصرف موادمبانی نظری اختلالات مصرف مواداختلالات مصرف موادپیشینه تحقیق اختلالات مصرف موادپیشینه اختلالات مصرف موادتحقیق اختلالات مصرف مواد-------
پیشینه تحقیق اختلالات مصرف مواد
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 17
حجم فایل: 34
قیمت: 42127 تومان
بخشی از متن:
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 17
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
قسمتی از متن:
اختلالات مصرف مواد
موادافیونی[1]: گروهی از داروها هستند که وابستگی جسمی و روانی به وجود میآورند. در حدود بیست آلکالوئید مشخص از تریاک به دست می آید که معروفترین آن ها مورفین و کدئین است. مواد مصنوعی افیونی که در آزمایشگاه ساخته می شوند مشتمل بر مپریدین، متادون و پروپوکسی فن هستند (کارلسون[2]، 2001).
وابستگی[3]: عبارتستاز یک حالت روانی و بعضی اوقات جسمی که در نتیجه اثرات مقابل دارو یا مواد مخدر و موجود زنده بر یکدیگر ایجاد گردیده و بوسیله واکنشهای رفتاری و امثال آن مشخص می گردد. وابستگی به یک دارو ممکن است که جسمی روانی یا مرکب باشد. وابستگی روانی به میل مستمر یا متناوب برای مصرف دارو برای گریز از آثار خماری یا ناراحتی اطلاق می شود. وابستگی جسمی با نیاز به مصرف ماده برای پیشگیری از وقوع سندرم ترک (کناره گیری) مشخص است (دالی و مارلات[4]، 2005).
سندرم ترک[5]: به الگوی خاصی که وابسته به نوع داروی مصرفی است گفته میشود و معمولا در جهت متضاد ومخالف اثرات مصرف مواد میباشد. و معمولا با نشانه هایی چون تهوع، اسهال واستفراغ همراه است که به دنبال قطع مصرف مواد پدید می آیند (سادوک و سادوک، 2007).