پیشینه تحقیق الگوهای ارتباطات خانواده

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

پیشینه تحقیق الگوهای ارتباطات خانواده

۵ بازديد ۰ نظر

پیشینه تحقیق الگوهای ارتباطات خانواده

نمونه پیشینه تحقیق الگوهای ارتباطات خانواده پیشینه تحقیق الگوهای ارتباطات خانوادهتحقیق الگوهای ارتباطات خانوادهپیشینه الگوهای ارتباطات خانوادهمبانی نظری الگوهای ارتباطات خانوادهمبانی الگوهای ارتباطات خانوادهالگوهای ارتباطات خانوادهارتباطات خانواده

-------

پیشینه تحقیق الگوهای ارتباطات خانواده
پیشینه تحقیق الگوهای ارتباطات خانواده
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 15
حجم فایل: 36
قیمت: 42127 تومان

بخشی از متن:

عنوان: مبانی نظری الگوهای ارتباطات خانواده

فرمت ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 15

همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن

منابع کامل





قسمتی از متن:

بامطالعه ارتباطات خانواده، چفی و همکارانش (چفی، مک¬لئود و واکمن ، 1970، مک¬لئود هربرگ و پرایس ،1966، استون و چفی، 1970، به نقل از کواستن، 2004، چفی و مک¬لئود، 1972، چفی، مک¬لئود و اتکین ،1971، مک¬لئود و چفی، 1972، بهنقل از کوئرنر و فیتزپاتریک،a 2002) با ابتکار خودنظریه¬ی را مطرح کردند که بیان می¬کرد الگوهای ارتباطات خانواده شیوه¬هایی را منعکس می¬کنند که بهوسیله آنها خانواده واقعیت اجتماعی را تعبیر و تفسیر کرده، اعضایش را در آن تعبیر و تفسیر سهیم می¬سازد. چفی و همکارانش (استون و چفی، 1970، به نقلاز کواستن،2004؛ مک¬لئود و چفی، 1972، به نقل از کوئرنر و مکی، 2004) بعدها استدلال کردند برای رسیدن به یک واقعیت مشترک در بین اعضای خانواده، یک راه مورد بحث قراردادن باورها و مفاهیم به منظور رسیدن به معنایی مشترک است. آنها این شیوه را «جهت¬گیری مفهومی»  نامیدند.
راه دیگر، روآوردن به والدین برای راهنمایی گرفتن است، که آن را «جهت¬گیری اجتماعی»  نامیدند.برحسب ارتباطات خانواده، جهت¬گیری مفهومی به وسیله بیان راحت عقاید و درگیری فعالانه در بحث و تبادل¬نظر مشخص می¬شد. در حالی که ویژگی جهت¬گیری اجتماعی تلاش برای حفظ و نگهداری روابط همگون  و همساز  والد- فرزندی بود (مک¬لئود و چفی، 1972، به نقل از کوئرنر و مکی، 2004).
خانواده¬ای که در جهت¬گیری اجتماعی نمره بالایی داشت، روابط همساز والد-فرزندی را در موردعقاید ترجیح می¬داد؛ در حالی که خانواده¬ای که از جهت¬گیری مفهومی زیادی برخوردار بود، عقاید موجود در رابطه را ترجیح می¬داد. در خانواده¬هایی که دارای گرایش مفهومی بودند، والدین به در نظر گرفتن همه جوانب یک مطلب قبل از اتخاذ یک جنبه و بیان عقیده فرد حتی اگر مغایر با عقاید دیگران باشد، تأکید داشتند. برعکس، در خانواده¬های دارای گرایش اجتماعی، والدین تأکید داشتند که فرزندان آنها باید از تعارض و مغایرت با جمع اجتناب کنند؛ وقتی در بحثی با دیگران اختلاف¬نظر دارند، تسلیم آنها شوند؛ به بزرگترها احترام بگذارند و به طورکلی جلوی مسایل بین فردی را بگیرند (استون و چفی، 1970، بهنقل از کواستن، 2004).

و...
 
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
  برای مشاهده توضیحات فایل  پیشینه تحقیق الگوهای ارتباطات خانواده  اینجا کلیک کنید برای دانلود فایل باکیفیت پیشینه تحقیق الگوهای ارتباطات خانواده روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ نمونه پیشینه تحقیق الگوهای ارتباطات خانواده
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.