پیشینه تحقیق اختلال های گفتاری
تحقیق اختلال های ارتباطیپیشینه تحقیق اختلال های گفتاریاختلال های ارتباطیمبانی نظری اختلال های گفتاریاختلال های گفتاریگفتاریاختلال ارتباطیاختلال ارتباطی-------
پیشینه تحقیق اختلال های گفتاری
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 33
حجم فایل: 64
قیمت: 46239 تومان
بخشی از متن:
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 33
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
قسمتی از متن:
تکلمیا گفتار یا سخن گفتن، شکلی از زبان است که در آن با استفاده از نشانه هایکلامی یا علایم قراردادی مقاصد و عواطف فرد به دیگری منتقل می شود. تکلم شامل نمادین سازی، فرایندهای تنفسی، آواسازی، طنین و تولید صداست. این علایم از طریق اندام های گفتاری، یعنی لبها، زبان، نرم کام، سخت کام، دندانها، حفره ی بینی، حلق، حنجره و تارهای صوتی انجام می شود (سیف نراقی و نادری، 1388).
تکلم غیر عادی یا ناهنجار، گفتاری است که بیان و گفتار عامه جامعه تفاوت فاحش دارد. این تفاوت در حدی است که: اولاً موجب جلب توجهدیگران می شود، ثانیاً، ارتباط را مختل می سازد، و ثالثاً، متکلم و شنوندههر دو دچار ناراحتی و خستگی می گردند (ون ریپر ، 1978؛ به نقل از سیف نراقی و نادری، 1388). به عبارت دیگر، معیارها یا شاخص های عمده برای تشخیصاختلال گفتاری را می توان، الف: غیرقابل درک بودن گفتار و ب) ناخوشایند بودن گفتار دانست. همچنین، اختلال های گفتار ، آسیب هایی در تولید و کاربرد زبان شفاهی است. این اختلال ها، شامل ناتوانی هایی در ساخت صداهای گفتاری (تولید)، تولید گفتار با جریان طبیعی (روانی ) و تولید صدا است. به عبارت دیگر، گستره ی این اختلالات از نوک زبانی صحبت کردن تا تولیدنادرست واج های تکلمی، تردیدها و مکث های شدید که سبب نامفهوم بودن تکلم می شود، ادامه دارد.