پیشینه تحقیق مهارت‌های هیجانی

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

پیشینه تحقیق مهارت‌های هیجانی

۵ بازديد ۰ نظر

پیشینه تحقیق مهارت‌های هیجانی

نمونه پیشینه تحقیق مهارت‌های هیجانی پیشینه تحقیق مهارت‌های هیجانیتحقیق مهارت‌های هیجانیپیشینه مهارت‌های هیجانیمبانی نظری مهارت‌های هیجانیمبانی مهارت‌های هیجانیمهارت‌های هیجانیمهارت‌هیجانی

-------

پیشینه تحقیق مهارت‌های هیجانی
پیشینه تحقیق مهارت‌های هیجانی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 17
حجم فایل: 28
قیمت: 42127 تومان

بخشی از متن:

عنوان: مبانی نظری مهارت‌های هیجانی

فرمت ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 17

همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن

منابع کامل





قسمتی از متن:

تعریف مهارت‌های هیجانی


مهارت‌هایهیجانی شامل طبقه وسیعی از مهارت‌ها می‌باشند از قبیل: توانایی در شناساییهیجانات، ابراز هیجانات،همدلی­کردن ومدیریت هیجانات چالش‌برانگیز.به عبارتدیگر مهارت‌های هیجانی شامل روش‌های اکتسابی هرفرد برای شناسایی کردن،سازمان‌دهی کردن وابراز هیجاناتش وهمچنین نحوه پاسخ‌گویی او به هیجانات دیگران می‌باشد (کردوا، جی و وارن،2005).

تعریف هیجان

واژه‌ایکه تحت عنوان هیجان به آن اشاره می‌شود اصطلاحی است که روانشناسان و فلاسفه بیش از یک قرن درباره معنای دقیق آن به بحث و جدل پرداخته‌اند. درفرهنگ لغات انگلیسی اکسفورد، معنای لغوی هیجان چنین ذکر شده است « هرتحریک یا اغتشاش در ذهن، احساس عاطفه، هر حالت ذهنی قدرتمند یا تهییج شده».

لغت هیجان را برای اشاره به یک احساس، افکار، حالت‌های روانی وبیولوژیکی مختص آن و دامنه‌ای از تمایلات شخص برای عمل کردن براساس آن به کار می‌برند (مارشال ریو،1385).

ابعاد هیجان

هیجان‌ها نوعاً واکنش‌های موقتی، انطباقی وبیولوژیک هستند که معمولاً (ولی نه ضرورتاً) توسط محرک‌ بیرونی به سرعت ایجاد می‌شوند.

جایگاهاصلی تجلی هیجان چهره می‌باشد. چهره یا صورت می‌تواند شماری از هیجانات رانشان دهد. حالات چهره‌ای برای هیجان تاحدودی ذاتی‌اند. حالات چهره ممکن است هیجانات را بیان کند اما هدف واقعی آنها ممکن است ارتباط با دیگران باشد.ما می‌توانیم چهره خود را به خوبی کنترل کنیم.طوری که خیلی کم احساس واقعی به چهره نفوذ کندوحائزاهمیت است که بدانیم صدا وصوت نافذتر ازچهره است و کمترکنترل می‌شود.برای آگاهی ازاحساس واقعی افرادگوش دادن به صدای آنها ممکن است بهتر از تماشای چهره آنان باشد.مردان به صدا توجه می‌کننددرحالی که زنان به چهره‌ها نگاه می‌کنند(بردباری، 1384).
و...
 
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
  برای مشاهده توضیحات فایل  پیشینه تحقیق مهارت‌های هیجانی  اینجا کلیک کنید برای دانلود فایل باکیفیت پیشینه تحقیق مهارت‌های هیجانی روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ نمونه پیشینه تحقیق مهارت‌های هیجانی
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.