پیشینه تحقیق عاطفه

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

پیشینه تحقیق عاطفه

۶ بازديد ۰ نظر

پیشینه تحقیق عاطفه

نمونه پیشینه تحقیق عاطفه مبانی نظری و پیشینه تحقیق عاطفهپیشینه تحقیق عاطفهمبانی نظری عاطفهتحقیق عاطفهپیشینه عاطفهعاطفه

-------

پیشینه تحقیق عاطفه
پیشینه تحقیق عاطفه
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 17
حجم فایل: 58
قیمت: 42127 تومان

بخشی از متن:

عنوان: مبانی نظری و پیشینه تحقیق عاطفه

فرمت ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 17

همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن

منابع کامل





قسمتی از متن:

مفهوم عاطفه


دانشمنداناوّلین گام در هر فعالیت علمی را تعریف دقیق مفاهیم و اصطلاحاتی دانسته اند که قرار است به صورت کتبی یا شفاهی در یک مبحث علمی به کار گرفته شود ،زیرا استفاده از یک واژه کلیدی بدون توافق بر سر معنا و مقصود آن و مخاطب قرار دادن دیگران ، موجب سوءتفاهم و برداشت هایی خواهد شد که احتمالاً مقصود گوینده نبوده است . به نظر می رسد این مشکل در حوزه های علوم تربیتی وروانشناسی محسوس تر از سایر حوزه ها ست ، چون تمام یا بسیاری از فرایندهایتربیتی و روانی انسان ، عینی و قابل اشاره خارجی نبوده و در واقع تجربه ایدرونی است . از این رو ، هر کس آن را همان گونه تعبیر می کند که یافته است. اینجاست که تعریف مفاهیم در این میان از اولویت بیشتری برخوردار می شود .در حالیکه در پدیده های فیزیکی و مشهود ، این مشکل به حداقل می رسد .

اکنونبه قصد تجزیه و تحلیل مفهوم عاطفه به بررسی مفاهیم لغوی و اصطلاحی واژه های : انفعال ، احساس ، عاطفه و هیجان از دیدگاه های مختلف می پردازیم .

باوجود اینکه هیجان ، احساس ، انفعال ، با عاطفه مترادف می باشد و با اینکه هم معنی و معادل هم هستند ، معهذا تفاوت هایی با هم داردند . عاطفه مؤنث عاطف است به کسر (طا) به معنای مایل ، برگردانده و مهربانی کننده و مهربانی،و همچنین به معنی مهر و علاقه و خویش و قرابت می باشد .

معنای عاطفه


موقعیکه انفعال ( لذّت و الم ) تحت تأثیر عناصر و عوامل مختلف قرار گرفته به شکل حالتی مرکب در می آید و به شخص یا چیز معینی مربوط و معطوف می شود ، دراین صورت آن را عاطفه می گویند . به عبارت دیگر هر گاه دو یا چند ادراک باهم وجود یافته و هر کدام زنگ انفعالی خاصی داشته باشند . عاطفه یک حالت هیجانی سازمان یافته از انفعالات مختلف همراه با اندیشه فرد می باشد و نسبتبه هیجانات پایاتر می باشد . معمولاً در روان شناسی کلاسیک عاطفه و هیجان اغلب بطور متداول و هم معنی به کار می رود ، این در حالی است که خلق و خو را به خاطر داشتن حالتی نافذتر و پایاتر از دو حالت قبل جداگانه به کار می برند . یعنی مثلاً ممکن است خلق کسی در یک روز بخصوص بالا باشد ، لکن حالاتی از افسوس ، غم ، خشم ، نگرانی ، ترس ، شادی و غیره بطور گذرا در زمینه این خلق بالا مشاهده شود ( یار محمدیان ، 1371 ، ص85) .

و...
 
 
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
  برای مشاهده توضیحات فایل  پیشینه تحقیق عاطفه  اینجا کلیک کنید برای دانلود فایل باکیفیت پیشینه تحقیق عاطفه روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ نمونه پیشینه تحقیق عاطفه
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.