پیشینه تحقیق سبک پردازش هویت
مبانی نظری سبک پردازش هویتسبک پردازش هویتمبانی سبک پردازش هویتتحقیق سبک پردازش هویتپیشینه تحقیق سبک پردازش هویتسبک پردازشهویت-------
پیشینه تحقیق سبک پردازش هویت
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 39
حجم فایل: 862
قیمت: 51721 تومان
بخشی از متن:
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 39
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
ساختار هویت
سبکهای پردازش هویت
سبک پردازش هویت اطلاعاتی
سبک پردازش هویت هنجاری
و...
قسمتی از متن:
هویت
درنظریه پایگاه های هویت مارسیا، تعهد به عنوان ساختار هویت تعریف شده است. تحقیقات شناختی اجتماعی بسیاری (بریکمن[1]، و کمبل[2]، 2008) (میوس، لدما، هلسن و ولبرگ[3]، 2010) نشان میدهند که تعهدات ثابت شخصی نقش مهمی را در تقویت عملکرد شخص و سلامت روانی – اجتماعی وی بازی میکند. تفاوت در میزان تعهد به تفاوتهایی که افراد در قدرت و روشنی معیارهای مربوط به خود، اعتقادات و باورهای خود، دارند مربوط میشود. طبق نظر (بریکمن 2008)، "تعهد" به رفتار فرد، تحت شرایطی که او سعی دارد طور دیگری عمل کند ثبات میبخشد. "تعهد یک چارچوب ارجاعی جهتدار و هدفمند ایجاد میکند که رفتار وبازخوردهای آن در درون این چارچوب بازبینی، ارزیابی و تنظیم میشود. تحقیقات نشان داده است که میزان بالای تعهد با تصمیمگیری هوشیارانه و مقابلهای متمرکز بر مشکل رابطه مثبت و با تعویق، توجیه عقلانی، اضطراب قبلاز تصمیمگیری رابطه منفی دارد. مطالعات (موشن 2008) همچنین ثابت کرده که تعهد هویت با سبکهای پردازش هویت رابطه دارد. افرادی که فرآیندهای اطلاعاتی و هنجاری را به کار میگیرند تعهدات قویتری نسبت به افراد دارای سبک مغشوش – اجتنابی دارند.
طبق تحقیقاتی که برزونسکی انجام داده است، افراد دارای سبک پردازش اطلاعاتی و هنجاری هویت قویتر و خود واضحترینسبت به افراد سبک مغشوش دارند. تعهدات ضعیفتر با سطوح پایین جسارت شخصی ومسؤولیت پذیری و سطوح بالای افسردگی رابطه دارد (نورمی و همکاران، 2010).
فقدانیک تعهد محکم احتمالاً افراد با سبک مغشوش – اجتنابی را در یک موقعیت به شدت آسیبپذیر قرار می دهد. علاوه بر این تحقیقات زیادی نشان میدهد در مقایسه با افراد دارای سبک هنجاری و اطلاعاتی، افراد دارای سبک مغشوش دامنهای از رفتارهای مشکلدار و مسائلی از قبیل اختلالات خوردن، مشکلات مربوط به مدرسه و تحصیل، واکنشهای روان نژندی و افسردگی و استفاده از الکلو دارو به صورت ناصحیح و زود هنگام را تجربه میکنند (برزونسکی، 2007)
سبکهای پردازش هویت
مدلشناختی – اجتماعی هویت، بر تفاوتهایی تاکید می کند که نوجوانان، اطلاعات مربوط به خود را پردازش میکنند، تصمیمگیری میکنند، مسائل خود را حل میکنند و نظریه «خود» را میسازند و بازسازی میکنند. برزونسکی معتقد است که جهتگیریهای پردازش هویت حداقل در سه سطح مختلف عمل میکند:
1- سطح اساسیتر، شامل پاسخ های شناختی و رفتاری است که افراد هنگام روبه رو شدن با مسائل و تکالیف روزانه به کار میبرند.
2- سطح میانی، شامل راهبردهای شناختی – اجتماعی است که مجموعههای سازمان یافته رفتاری را شکل میدهند.
3-عمومیترین سطح سبک هویت، به راهبردهایی مربوط میشود که افراد هنگام پرداختن به موضوعات مرتبط با هویت به کار میبرند یا ترجیح میدهند.