پیشینه تحقیق ارتباطات بین فردی
مبانی ارتباطات بین فردیپیشینه ارتباطات بین فردیپیشینه تحقیق ارتباطات بین فردیتحقیق ارتباطات بین فردیارتباطات بین فردیارتباطاتبین فردی-------
پیشینه تحقیق ارتباطات بین فردی
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 27
حجم فایل: 151
قیمت: 51721 تومان
بخشی از متن:
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 27
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
قسمتی از متن:
مفهوم ارتباطات بین فردی
جهانکنونی جهانی پر از تغییرات شتابان است دگرگونی های بسیاری در ارکان جامعه صورت گرفته و پیشرفت های سریع علوم و تکنولوژی انسان را با وضعیتی روبرو ساخته که کمتر شباهتی با گذشته دارد یکی از علومی که تحولات بسیاری داشته علم مدیریت است که پا به عرصه نوینی از حیات خود گذاشته و در پاسخ به چالش های محیطی به جستجوی روش های تازه پرداخته است.یکی از تحولات اساسی که در مدیریت ایجاد شده است تحول در نحوه ی نگرش به سازمان است.تا چند دهه ی گذشته سازمان ها به عنوان ابزارهای برای ایجاد هماهنگی بین افراد و کنترل افراد در راستای دستیابی به اهداف بودند،ولی امروزه سازمان ها با نگرش وسیعتر در نظر گرفته می شوند و به مفاهیم ارتباطات توجه ویژه می شود ارتباطات موضوع پیچیده و نقش آن بسار حائز اهمیت است(مجیدی قهررودی ،جوادیه ،1390) ارتباطات بین فردی تبادل افکار، نظرات و احساسات است و هر جا صحبت از تبادلاست حضور حداقل دو نفر یکی گیرنده و دیگری فرستنده ضروری است(امامی نائینی،1388).
به بیانی دیگر ارتباطات بین فردی بخش مهمی از تواناییو عامل اصلی در اثربخشی عملکرد به شمار می رود و بر کیفیت سطح خدمات و سلامت جامعه تاثیر گذار است و یا می توان گفت که ارتباطی است مستقیم بین دونفر یا تعداد بیشتری از افراد که در مجاورت فیزیکی قرار دارند(فرهنگی،1389). به عبارتی دیگر ارتباطات بین فردی ارتباط بین دو نفر یا بیشتر است که در آن هر طرف به عنوان فرد یا افراد شرکت می کنند و همچون اشکال دیگر رفتار انسان ها می تواند در دو حد غایی بسیار اثربخش و بسیار غیر اثربخش مطرح شود به احتمال فراوان هیچ رفتار متقابل انسانی نمی تواند کاملا موفقیت آمیز و یا کاملا با شکست همراه باشد به عبارت دیگر مفهوم نسبیت در رفتار های انسانی و ارتباطات میان اشخاص کاملا حکمفرماست. اثربخشیارتباطات بین فردی دارای دو بعد عمل گرایانه و خشنودی شخص است. در بعد عملگرایانه اثربخشی ارتباطات متوجه دستاورد و موفقیت رسیدن به اهداف و خواستههای ارتباط گیرنده با فرستنده پیام است. در بعد خشنودی شخص اثربخشی کنش ارتباطی به لذتی که از آن برای دست اندرکاران ارتباط حاصل می شود مرتبط می شود(امیدوار توچاهی،1390).