پیشینه تحقیق ارتباطات بین فردی

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

پیشینه تحقیق ارتباطات بین فردی

۶ بازديد ۰ نظر

پیشینه تحقیق ارتباطات بین فردی

نمونه پیشینه تحقیق ارتباطات بین فردی مبانی ارتباطات بین فردیپیشینه ارتباطات بین فردیپیشینه تحقیق ارتباطات بین فردیتحقیق ارتباطات بین فردیارتباطات بین فردیارتباطاتبین فردی

-------

پیشینه تحقیق ارتباطات بین فردی
پیشینه تحقیق ارتباطات بین فردی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 27
حجم فایل: 151
قیمت: 51721 تومان

بخشی از متن:

عنوان: مبانی نظری ارتباطات بین فردی

فرمت ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 27

همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن

منابع کامل





قسمتی از متن:


مفهوم ارتباطات بین فردی

جهانکنونی جهانی پر از تغییرات شتابان است دگرگونی های بسیاری در ارکان جامعه صورت گرفته و پیشرفت های سریع علوم و تکنولوژی انسان را با وضعیتی روبرو ساخته که کمتر شباهتی با گذشته دارد یکی از علومی که تحولات بسیاری داشته علم مدیریت است که پا به عرصه نوینی از حیات خود گذاشته و در پاسخ به چالش های محیطی به جستجوی روش های تازه پرداخته است.یکی از تحولات اساسی که در مدیریت ایجاد شده است تحول در نحوه ی نگرش به سازمان است.تا چند دهه ی گذشته سازمان ها به عنوان ابزارهای برای ایجاد هماهنگی بین افراد و کنترل افراد در راستای دستیابی به اهداف بودند،ولی امروزه سازمان ها با نگرش وسیعتر در نظر گرفته می شوند و به مفاهیم ارتباطات توجه ویژه می شود ارتباطات موضوع پیچیده و نقش آن بسار حائز اهمیت است(مجیدی قهررودی ،جوادیه ،1390) ارتباطات بین فردی تبادل افکار، نظرات و احساسات است و هر جا صحبت از تبادلاست حضور حداقل دو نفر یکی گیرنده و دیگری فرستنده ضروری است(امامی نائینی،1388).

به بیانی دیگر ارتباطات بین فردی بخش مهمی از تواناییو عامل اصلی در اثربخشی عملکرد به شمار می رود و بر کیفیت سطح خدمات و سلامت جامعه تاثیر گذار است و یا می توان گفت که ارتباطی است مستقیم بین دونفر یا تعداد بیشتری از افراد که در مجاورت فیزیکی قرار دارند(فرهنگی،1389). به عبارتی دیگر ارتباطات بین فردی ارتباط بین دو نفر یا بیشتر است که در آن هر طرف به عنوان فرد یا افراد شرکت می کنند و همچون اشکال دیگر رفتار انسان ها می تواند در دو حد غایی بسیار اثربخش و بسیار غیر اثربخش مطرح شود به احتمال فراوان هیچ رفتار متقابل انسانی نمی تواند کاملا موفقیت آمیز و یا کاملا با شکست همراه باشد به عبارت دیگر مفهوم نسبیت در رفتار های انسانی و ارتباطات میان اشخاص کاملا حکمفرماست. اثربخشیارتباطات بین فردی دارای دو بعد عمل گرایانه و خشنودی شخص است. در بعد عملگرایانه اثربخشی ارتباطات متوجه دستاورد و موفقیت رسیدن به اهداف و خواستههای ارتباط گیرنده با فرستنده پیام است. در بعد خشنودی شخص اثربخشی کنش ارتباطی به لذتی که از آن برای دست اندرکاران ارتباط حاصل می شود مرتبط می شود(امیدوار توچاهی،1390).

در روابط بین فردی یک فرد اطلاعات واحساسات خود را از طریق پیام های کلامی و غیر کلامی به یک فرد یا افراد دیگر می رساند. این توانایی موجب تقویت رابطه گرم و صمیمی با دیگران، حفظ وارتقای سلامت روانی، قطع روابط ناسالم، حل مسائل و مشکلات خود با دیگران ورفع تضادها و تعارض ها می شود. همچنین در این گونه روابط نقش گیرنده و فرستنده پیام به طور مداوم جا به جا می شود. روابط میان فردی یک تعامل گزینشی و نظام مند منحصر به فرد و روبه پیشرفت است که موجب خلق معانی مشترکبین آنها می شود (کربلایی و همکاران، 1385) به نظر می رسد بسیاری از سازمان ها از طرز فکر معاملاتی خود به طرز فکر رابطه در معاملات خود با مشتریان تغییر جهت داده اند. در نتیجه روابط بین فردی در حال تبدیل شدن به موضوعی مهم تر در بازارهای جهانی، به خصوص از لحاظ پیدا کردن سطح سازگاری افراد قلمداد می شود. رابطه را نمی توان خرید و یا به راحتی به دست آورد. آنها نیاز به زمان، تداوم، و یک استراتژی برای آگاهی از عادات هاو الویت های فردی دارند (اولانی[1]، 2014).
و...
 
 
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
  برای مشاهده توضیحات فایل  پیشینه تحقیق ارتباطات بین فردی  اینجا کلیک کنید برای دانلود فایل باکیفیت پیشینه تحقیق ارتباطات بین فردی روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ نمونه پیشینه تحقیق ارتباطات بین فردی
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.