پیشینه تحقیق سفارشی سازی خدمات
پیشینه تحقیق سفارشی سازی خدماتتحقیق سفارشی سازی خدماتپیشینه سفارشی سازی خدماتمبانی نظری سفارشی سازی خدماتمبانی سفارشی سازی خدماتسفارشی سازی خدماتسفارشی سازیخدمات-------
پیشینه تحقیق سفارشی سازی خدمات
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 28
حجم فایل: 601
قیمت: 46239 تومان
بخشی از متن:
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 28
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
مقدمه
تاریخچه سفارشی سازی
تکنولوژیها و تکنیکهای سفارشی
انواع سفارشی سازی
و...
قسمتی از متن:
واژهسفارشی سازی اولین بار این اصطلاح توسط دیویس (1987) بیان شد و پاین (1993) آن را گسترش داد (کویلهو و هنسیلر ، 2012). مبنای این روش بر این ایده استوار است که سیستم های اطلاعات مبتنی بر رایانه با روش های جدید مانند تولید انعطاف پذیر و تولید به هنگام ترکیب شده، سیستمی ایجاد نمایدکه در آن برای هر مشتری محصولی جذاب و مطابق با سلیقه ی او همانند صنایع دستی قدیم و در عین حال با هزینه ی مناسب ساخته شود. پاین در مورد تغییر پارادایم صحبت می کنند و این که پارادایم تولید انبوه دیگر نمی تواند پاسخگوی مسائلی که امروزه در شرکت ها با آن روبرو هستند باشد (پاین ، 1993). بنابر این انتقال پارادایم یا تغییر به سوی بازی جدید با مجموعه قوانین جدید را عنوان می کند، که پارادایم جدید همانا سفارشی سازی انبوه است. طبق نظر پاین سفارشی سازی انبوه جوابگوی انعطاف پذیری و پاسخگویی سریعاست و برای همه ی محیط ها، افراد، فرایندها، واحد ها و فناوری ها تغییر شکل می دهد تا خود را دقیقاً با آنچه مشتریان میخواهند هماهنگ کند. پنج مرحله برای سفارشی سازی انبوه تشخیص داده شده است که این مراحل، انتقال از تولید انبوه به سفارشی سازی انبوه را نشان می دهد؛ ترتیب مراحل ذکر شده چنین است:
1-خدمات سفارشی پیرامون محصولات یا خدمات استاندارد
2-تولید انبوه خدمات یا سفارش به نحوی که مشتریان به راحتی بتوانند نیازهای شخصی خود را تطبیق دهند. -
3- انتقال محصول تولید شده به مشتری، جهت فراهم نمودن سفارشی سازی نقطه تحویل
4-ایجاد پاسخ سریع
5-قطعه قطعه کردن اجزاء برای تولید سفارشی محصولات و خدمات نهایی (همان)
سفارشیسازی انبوه مستلزم اصلاح محصول توسط خود مشتری است. در این روش شرکت تعاملمیان شی ء و فرد را در فاز مشارکت در طراحی مشخص می نماید. بنابراین مشترینقش فعالتری را در طراحی محصول ایفاء می نماید (پاین ، 1993).
خدماتی با کیفیت هستند که بتوانند نیازها و خواسته های مشتریان رابرآورده نمایند. اگرخدمتی انتظارات مشتریان را برآورده سازد و یا فراتر از آن باشد، دارای کیفیت است. سازمانهایی که به صورت مستمر خدمات با کیفیت ارائه می دهند و بهحفظ و نگهداری مشتری اهمیت می دهند، سازمانهایی مشتری مدار هستند. شاید حفظ و نگهداری مشتری، یکی از مهمترین معیارهای سنجش کیفیت باشد.
در بانک ها و مؤسسات مالی، عوامل متعددی بر بهبود کیفیت خدمات بانکی تأثیر می گذارند از جمله: میزان نرخ بهره بانکی، سیستم های نظارتی و رسیدگی به شکایات، اطلاع رسانی دقیق به مشتریان، سرعت و دقت خدمات ارائه شده، انجام به موقع تعهدات توسط موسسه، ادب و تواضع کارکنان در برخورد با مشتریان و رازداری و محرم اسرار بودن کارکنان در خصوص اطلاعات مشتری که همگی باعث جذببیشترمنابع مالی می شوند (همان منبع).