پیشینه تحقیق سبک های تفكر

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

پیشینه تحقیق سبک های تفكر

۶ بازديد ۰ نظر

پیشینه تحقیق سبک های تفکر

نمونه پیشینه تحقیق سبک های تفکر پیشینه تحقیق سبک های تفکرمبانی نظری سبک های تفکرمبانی سبک های تفکرسبک های تفکرپیشینه سبک های تفکرتحقیق سبک های تفکرسبک تفکرتفکر

-------

پیشینه تحقیق سبک های تفکر
پیشینه تحقیق سبک های تفکر
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 33
حجم فایل: 42
قیمت: 46239 تومان

بخشی از متن:

عنوان: مبانی نظری سبک های تفکر

فرمت ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 33

همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن

منابع کامل





قسمتی از متن:

تعریف تفکر :


تفکر، حرکتی است از طرف مسأله به سمت راه حل . بنابراین حل مسأله جهت فعالیتهای فرد رادر موقع تفکر مشخص می سازد . در جریان تفکرمعمولاً فرد می خواد مشکل یا مسأله ای را که مانع رسیدن به هدف است ، از میان برداشته و خودرا به هدف نزدیکتر کند . محرک اساسی فرد درتفکر ، هدف مشخصی است که وی می خواهد بدان برسد .بعضی از محققان تفکر را فرایندی می دانند که تجربه هایگذشته فرد را سازمان می دهد مانند ویناک[1] که تفکر را چنین تعریف میکند .( به نقل از حسینی، 1378 ، ص 18) ." تفکر ، سازمان دادن و تجدید سازمان دریادگیری گذشته جهت استفاده درموقعیت فعلی است ."

‌‌‌‌سولسو[2](1990)، این تعاریف را تکمیل کرده و معتقد است که تفکر فرایندی است که از طریق آن یک بازنمایی ذهنی جدید بوسیله تبدیل اطلاعات و تعامل بین خصوصیات ذهنی ،قضاوت ، انتزاع ، استدلال و حل مسأله ایجاد می گردد .
 

  پژوهش درخصوص سبکهای تفکر، سبکهای شناختی ، سبکهای یادگیری از مطالعات مربوط به ابعاد فیزیولوژیکی ، اجتماعی و روان شناختی و فرایند آموزش سرچشمهگرفته است . درک و شناخت مدلهای مرتبط با سبکهای تفکر و یادگیری در واقع یکی از  پیشرفتهای اساسی روان شناسی در قرون بیستم است.  باتوجه به اینکه از نظر اصطلاح شناسی بین نظریه پردازان تفاوت وجود دارد ، اما همه آنها براین مطلب تأکید  دارند که افراد برای رمز گردانی ، ذخیره و پردازش اطلاعات شیوه ثابت و متمایزی دارند که اصولاً مستقل از  هوش است . (اتکینسون  ، 1998 )

سبکهای تفکر از دیدگاه رابرت جی استرنبرگ

 رابرتجی ، استرنبرگ(1994) شیوه های متفاوت افراد در پردازش اطلاعات را به عنوان"سبکهای تفکر" نامگذاری  کرده است . از نظر وی ، سبک تفکر، شیوه ای برای تفکر است. اصطلاح سبک مترادف باتوانایی نیست بلکه سبک شیوه ای برای بکارگیری توانایی فرد است .
به اعتقاد استرنبرگ(1997) تمایز بین سبک و توانایی مهم است . توانایی به خوب از عهده کاری بر آمدن اشاره دارد ولی سبکبه چگونگی انجام کار توسط فرد توجه میکند . البته لازم به ذکر است دوفرد با توانایی های یکسان ممکن است سبکهای تفکر گوناگونی داشته باشند . استرنبرگ  متغیرهایی رادرشکل گیری سبک تفکر مؤثر می داند که از جمله می توان به سن و جنسیت اشاره کرد . زنان و مردان از نظر اجتماعی احتمالاً از بدو تولد به شیوه های متفاوتی تربیت می شوند ، آنچه که به عنوان رفتار مطلوب یا حداقل رفتار قابل قبول می توان درنظر گرفته شود ، درزنان و مردان متفاوت است .

و...
 
 
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
  برای مشاهده توضیحات فایل  پیشینه تحقیق سبک های تفکر  اینجا کلیک کنید برای دانلود فایل باکیفیت پیشینه تحقیق سبک های تفکر روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ نمونه پیشینه تحقیق سبک های تفکر
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.