پیشینه تحقیق ذهنیت فلسفی
مبانی ذهنیت فلسفیذهنیت فلسفیپیشینه تحقیق ذهنیت فلسفیتحقیق ذهنیت فلسفیپیشینه ذهنیت فلسفیذهنیت فلسفی-------
پیشینه تحقیق ذهنیت فلسفی
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 28
حجم فایل: 61
قیمت: 46239 تومان
بخشی از متن:
عنوان: مبانی نظری ذهنیت فلسفی
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 28
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 28
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
قسمتی از متن:
اسمیت (بهرنگی ،1370) معتقد است که ذهنیت فلسفی نوعی التزام یا حالت ذاتی ، نمایی از رفتار می باشد .بهرنگی (1382) معتقد است ذهنیت فلسفی ، فراهم ساختن فرصتی در برنامه آماده سازی یک مدیر است تا بتواند ملاحظات متفکرانه قضاوتهای پرورش یافته در دیگران را خوب جلوه دهد ، نه اینکه به مجموعه جوابهایی که برای مسائل ارزش گذاری کنند و نه صرفاً اورا در برابر پیشنهادات ساختگی واکسینه کنند و آنها را مصون دارند بلکه برای اینکه او بتواند به جریانات ارزش گذاری درست و صحیح عادت کرده و کاربرد توانایی و آمادگی اش را در این جریان تقویت نماید . این توانایی و آمادگی را میتوان "ذهنیت فلسفی " نامید و مسأله رشد یا افزایش آن در شکل کلی اش ، مسأله دائمی کمک به افراد برای تفکر است . بنابراین تفکر منطقی و صحیح یک شخص خصوصاً یک مدیر را می توان منوط به داشتن ذهنیت فلسفی او دانست .
تعریف ذهنیت فلسفی
بهنظر فیلیپ.جی.اسمیت، ذهنیت فلسفی نه از پر کردن مغز یا محتوای دروس فلسفیو نه از گرایشبه یک فلسفه نسبت به فلسفه دیگر ناشی از مجادلهفلسفی حاصل میشود ، بلکه ذهنیت فلسفی برحسب فعالیتی بهوجود میآید که مشخصاً به بهبود داوریهای ارزشی اختصاص یافته باشد.
پیشینه ذهنیت فلسفی
بدونشک به جرأت میتوان گفت که فلیب اسمیت تنها کسی بود که توانسته به طور جامعخصوصیات مدیریت اثربخش را در قالب ابعاد ذهنیت فلسفی بیان نماید ، ولی از این مسأله نباید غافل شد که دیگر علمای مدیریت در عصر حاضر نیز تحت عناوین دیگری خصوصیات ذهنیت فلسفی را مورد توجه قرار داده اند . ازجمله کسانی که در مقوله فکر و اندیشه در مدیریت تحت عنوان توانایی های مدیریت اظهارنظر نموده اند می توان از "کسل و سایمون[1]" نام برد . این دو به تشریح تواناییهای مدیریت به شاخصهای فکری متعددی اشاره داشته اند . یکی از دسته بندی های معروفی که ازمهارتهای مدیریت وجود دارد ، مربوط به نظر "رابرت کتز[2]" می باشد .
و...
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.