پیشینه تحقیق آموزش کارکنان

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

پیشینه تحقیق آموزش کارکنان

۵ بازديد ۰ نظر

پیشینه تحقیق آموزش کارکنان

نمونه پیشینه تحقیق آموزش کارکنان پیشینه تحقیق آموزش کارکنانمبانی نظری آموزش کارکنانمبانی آموزش کارکنانآموزش کارکنانتحقیق آموزش کارکنانپیشینه آموزش کارکنانآموزشکارکنان

-------

پیشینه تحقیق آموزش کارکنان
پیشینه تحقیق آموزش کارکنان
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 29
حجم فایل: 47
قیمت: 46239 تومان

بخشی از متن:

عنوان: مبانی نظری آموزش کارکنان

فرمت ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 29

همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن

منابع کامل
 
 
فهرست مطالب:
مفهوم آموزش و آموزش کارکنان   
اهمیت و ضرورت آموزش کارکنان   
اهداف آموزشی نیروی انسانی   
انواع آموزش   
روش های آموزش
و...



قسمتی از متن:


مفهوم آموزش و آموزش کارکنان
       آموزش به فرایند انتقال معلومات، نگرش ها و مهارت ها از فرد یا گروهی به فرد یا گروه دیگر برای ایجاد تغییرات در ساختارهای شناختی، نگرشی و مهارتی آن ها گفته می‎شود(صدری،1383 ص 14).
        آموزش اصطلاحی است که دامنهآن طیف وسیعی از فعالیت ها را در بر می گیرد. طول یک فعالیت آموزشی می تواند از یک دوره آموزشی کوتاه مدت مانند یک گردش صحرایی یک روزه تا یک دوره بهسازی حرفه ای با شاگردان و فراگیران متفاوت را شامل شود(چیذری، 1375ص 23). از نظر شعاری نژاد، آموزش یک عمل اجتماعی است که اشخاص را زیر تأثیر و نفوذ محیط برگزیده و مضبوط قرار می‎دهد تا شایستگی اجتماعی کسب کنند و به حد نهایی رشد و تکامل فردی برسند(شعائری نژاد، 1364).
       منظور از آموزش کارکنان، کلیه مساعی و کوشش هایی است که در جهت بهبود سطح دانش و آگاهی، مهارت های فنی، حرفه ای و شغلی و هم چنین ایجاد رفتار مطلوب در کارکنان یک سازمان به عمل می آید و آنان را آماده انجام وظایف و مسؤولیتهای شغلی خود می نماید. آموزش کارکنان معنای وسیع و گسترده ای دارد و تنهامعنی کارآموزی، کارورزی و یا تمرین عملی در یک زمینه بخصوص را در بر نمی گیرد، بلکه دامنه آن به قدری وسیع می شود که از فرا گیری یک حرفه و فن سادهشروع شده  و به احاطه کامل برعلوم و فنون بسیار پیچیده، ورزیدگی در امور سرپرستی و مدیریتی در سازمان های دولتی و صنعتی و بازرگانی و هم چنین به چگونگی رفتار و برخوردهای مناسب در مقابل مسائل انسانی، اقتصادی، اجتماعی وفرهنگی بسط می یابد(سبحان اللهی، 1379 ص 27).
         آموزش کارکنان مهم ترین روش بهسازی منابع انسانی می باشد و برنامه ریزی برای توسعه آن در راستای اهداف و استراتژی های سازمان، نقش عمده ای در بهسازی سازمانی دارد. آموزش و بهسازی منابع انسانی باعث بصیرت و معرفت بالاتر، دانش و معرفت بیشتر و مهارت بهتر می گردد. آموزش در حقیقت خود مدیریت است و بدون آموزش کارکنان، پایه های مدیریت متزلزل و سست می گردد(جعفری‎قوشچی، 1381 ص 51).   
        آموزش کارکنان فرایندی است برای سازگاری افراد با محیط متحول سازمانی و درنتیجه انطباق سازمان با محیط بیرونی. بنابراین آموزش و بهسازی منابع انسانی باعث بینش و بصیرت عمیق تر، دانش و معرفت بالا تر توانایی و مهارت بیشتر کارکنان در سازمان برای اجرای وظایف و مسؤولیت های شغلی می شود و در نتیجه موجب نیل به هدف های سازمانی با کارآیی و اثربخشی بهتر و بیشترمی گردد، و باید گفت امروزه هیچ سازمانی قادر نیست بدون آموزش، بهبود و توسعه یابد(مطهری نژاد،1381 ص 28).

اهمیت و ضرورت آموزش کارکنان
          از آن جا که یکی از ابعاد زندگی اجتماعی انسان زندگی سازمانی اوست، و زندگی سازمانی علاوه بر این که دیگر شئون زندگی انسان را تحت تأثیر قرار میدهد، همواره در معرض تغییرات ناپایدار نیز قرار دارد و این تغییر در کار راهه شغلی و روش های انجام کار در سازمان ها مشهود است. به همین دلیل انسانو به تبع آن سازمان ها باید به طریقی خود را با این تغییرات همساز نموده تا بتوانند دوام و بقای خود را حفظ کنند(صدرالدین،1383 ص 28). تغییرات و چالش هایی که در محیط صنعتی امروز در حال رخ دادن است بیانگر این واقعیت است که موفقیت یا شکست سازمان ها در عرصه رقابت جهانی متأثر از نقش کارکنانی می باشد که از دانش، مهارت و توانمندی بالایی برخوردارند(سلیمی، 1382).
         معمولاً آموزش های کلاسیک در تمام زمینه ها برای شروع وادامه فعالیت افراد در سازمان ها به طور کامل مؤثر واقع نمی شود، لذا بهرهگیری از آموزش های قبل از خدمت و ضمن خدمت می تواند گام مؤثری برای بهبود وپیشرفت فعالیت های افراد در سازمان های اجتماعی باشد(توماس، 1965).
       آموزش اقدامی حیاتی و لازم برای تمام سازمان ها است و منافع ملموس آن عبارتند از: کاهش زمان فراگیری به منظور انجام کار برابر با استاندارد قابلقبول، افزایش کمی و کیفی بازده کار در شغل مورد تصدی کارآموز، منطبق ساختنمنش افراد با خواسته های سازمان، کمک در حل مشکلات عملیاتی، تأمین نیازمندی های نیروی انسانی و بلاخره آماده ساختن افراد برای ترفیعات و بهبود وضع درآمد آنان(دالس، 1965).

و...
 
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
  برای مشاهده توضیحات فایل  پیشینه تحقیق آموزش کارکنان  اینجا کلیک کنید برای دانلود فایل باکیفیت پیشینه تحقیق آموزش کارکنان روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ نمونه پیشینه تحقیق آموزش کارکنان
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.