مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مفاهیم تبلیغات (فصل دوم)
مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مفاهیم تبلیغات (فصل دوم) مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مفاهیم تبلیغات (فصل دوم)دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مفاهیم تبلیغات (فصل دوم) مبانینظریوپیشینهتحقیقتعاریفومفاهیمتبلیغات(فصلدوم)-------
مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مفاهیم تبلیغات (فصل دوم)
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: .docx
تعداد صفحات: 36
حجم فایل: 68
قیمت: 55310 تومان
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 36 صفحه
قسمتی از متن word (..docx) :
2-1-1 تعریف تبلیغات
در منابع مختلف با توجه به نوع فعالیت، نوع مخاطب و اهداف گوناگون شرکتها، سازمانها و افراد، تعاریف بسیاری از سوی متخصصان ذکر شده است. تعاریف موجود در کتابهای عربی تحت عنوان «الاعلان» و در کتابهای انگلیسی تحت عنوان «Advertising» آمده است. کتب لغت فارسی نیز تبلیغ را رساندن پیغام یا خبر و همچنین امری را به دیگران شناساندن، امری را خوب یا بد وانمود کردن و چیزی را زیاده از حد جلوه دادن تفسیر کردهاند. (اربابی، 1380، 18)
تبلیغ از نظر لغوی به معنای رسانندگی است و مبلغ "رسانندهی پیامها و آموزههای ویژهی تبلیغی" است. (زورق، 1392، 39)
فرهنگ و بستر تبلیغات را اینگونه تعریف کرده است:
«تلاش برای ارائهی آموزهها،ایدهها، دلایل، شواهد یا ادعاها از طریق وسایل ارتباط جمعی برای تقویت هدفی یا مبارزه با ضد آن هدف میباشد.»
در منابع مختلف تعاریف دیگری از تبلیغات ارائه شده است که در ذیل می آید :
در کتاب «پژوهش در تبلیغ» تبلیغات عبارت است از:
«رساندن پیام به دیگران از طریق برقراری ارتباط به منظور ایجاد دگرگونی در بینش و رفتار او که بر سه عنصر اصلی پیامدهنده، پیامگیرنده و محتوای پیام مبتنی است.» (رهبر، 1391، 80)
"دیفلور1.Dieflor
" و "دنیس2.Dennis
" تبلیغ را شکل کنترل شدهای از ارتباطات میدانند که میکوشد مخاطب مورد نظر را به گرفتن تصمیم در جهت خرید محصول و یا نوع خدمات اقناع کند. اقناع از نظر این دو، اساس تبلیغ است.
به نظر "دان واتسونDunn watson. 1
" تبلیغات عبارت است از : "برون داده سازمان به صورت ارتباط غیر شخصی و پرداختن از طریق رسانه های مختلف به منظور آگاه سازی یا اقناع بخشی از مخاطبان تشکیل دهنده عامه به عنوان محیط سازمان". این تعریف از دیدگاه سیستمی به تبلیغات پرداخته است. (محسنیان راد، 1389، 266 )