مبانی نظری وپیشینه پژوهش سلامت روان وعلت اختلال روانی
مبانی نظری وپیشینه پژوهش سلامت روان وعلت اختلال روانی مبانی نظری وپیشینه پژوهش سلامت روان وعلت اختلال روانیدانلود مبانی نظری وپیشینه پژوهش سلامت روان وعلت اختلال روانی مبانینظریوپیشینهپژوهشسلامتروانوعلتاختلالروانیمبانینظری-------
مبانی نظری وپیشینه پژوهش سلامت روان وعلت اختلال روانی
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: .docx
تعداد صفحات: 28
حجم فایل: 54
قیمت: 62510 تومان
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 28 صفحه
قسمتی از متن word (..docx) :
سلامت روان
اصطلاح سلامت روانی، اصطلاحی است که از آن برای بیان و اظهار کردن هدف خاصی برای جامعه استفاده می شود. هر فرهنگی براساس معیارهای خاص خود بدنبال سلامت روان است. هدف هر جامعه این است که شرایطی را که سلامت اعضای جامعه را تضمین کند آماده نماید و سلامت روان قسمتی از سلامت کلی است. یک فرد زمانی سلامت روانی دارد که با شناخت و حفظ ویژگی های شخصیتی خود را با محیط تطبیق دهد. شناخت خود مجموعه ادراکات و ارزش ها افکار و عواطف را تشکیل می دهد که سبب آگاهی فرد از موجودیت خود می شود به این معنی او می فهمد کیست و چیست. در تأمین سلامت روان علاوه بر عوامل ژنتیکی، عوامل محیطی نیز تأثیر فراوان دارند. اگر چه شناخت کامل ویژگی های مربوط به سلامت روان در یک فرد بسیار مشکل است ولی زمانی افراد از نظر روانی سالم هستند که خصوصیات شاخص زیر را داشته باشند:
1- اعتماد به نفس دارند.
از خصوصیات مثبت و برجسته خود استفاده می کند در عین اینکه به محدودیت ها و نواقص خود آشنایی دارند. توانایی های خود را می شناسد و حداکثر استفاده را می برد. واقعیت وجودی خود را آشکار نمی کنند و به جای عذرآوری و دلیل تراشی شکست ها را به راحتی می پذیرد و نگرانی به خود راه نمی دهند.
2- احتیاجات اولیه را به راحتی برطرف می کند
برآوردن نیازهای اولیه زندگی به خصوص نیازهای جسمانی باعث تلاش دائمی در این افراد می شود و با شناخت واقعیت ها به طور واقع بینانه تری با مشکلات مقابله می کنند.
3- با دیگران به دیده خوب می نگرند
ضمن دوست داشتم دیگران به آنها اعتماد می کنند. در حفظ روابط دیگران کوشا هستند، محبت خویش را به طور مستقیم ابراز می کنند و برای آنها شواهد مناسب می آورد.