مبانی نظری و پیشینه مولفه های کیفیت خدمات

-------

مبانی نظری و پیشینه مولفه های کیفیت خدمات
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: .docx
تعداد صفحات: 72
حجم فایل: 563
قیمت: 55310 تومان
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 72 صفحه
قسمتی از متن word (..docx) :
1-2- خدمات 16
1-1-2- تعریف 16
2-1-2- خدمت به عنوان یک فرایند 19
1-2-1-2- طبقه بندی فرایندهای خدماتی 20
3-1-2- تقسیم بندی خدمات 21
4-1-2- خدمت به عنوان یک سیستم 22
1 -4-1-2- سیستم عملیات خدماتی 22
2-4-1-2- سیستم ارائه خدمت 23
3-4-1-2- سیستم بازاریابی خدمت 23
2-2- بازاریابی خدمات 25
1-2-2- بازاریابی خدمات در مقابل بازاریابی کالاهای فیزیکی 26
2-2-2- مثلث بازاریابی خدمات 26
1-2-2-2- بازاریابی خارجی 28
2-2-2-2- بازاریابی داخلی 31
3-2-2-2- بازاریابی تعاملی 32
3-2-2- تکنولوژی و مثلث خدمات 35
4-2-2- آمیخته بازاریابی خدمات 36
3-2- مدل های اندازه گیری کیفیت خدمات 39
1-3-2- مدل سروکوال 40
1-1-3-2- مراحل اجرای مدل 43
2-1-3-2- تجزیه و تحلیل دقیق مدل 44
3-1-3-2- انتقادات وارد بر سروکوال 52
4-1-3-2- در مورد ابزار تحقیق 55
2-3-2- مدل سروپرف 56
1-2-3-2- نقاط قوت و ضعف مدل سروپرف 58
3-3-2- مدل کیفیت کارکردی و فنی (گرونرو 1982) 59
4-3-2- مقیاس کیفیت خدمات خرده فروشی (RSQS) 62
4-2- مثالهایی از تحقیقات انجام شده مشابه 65
5-2- خرده فروشی 69
1-5-2- انواع خرده فروشی 69
2-5-2- فروشگاه های زنجیره ای 71
1-2-5-2- تاریخچه ایجاد فروشگاه های زنجیره ای 72
2-2-5-2- اهداف فروشگاه های زنجیره ای 74
3-5-2- استراتژی فروشگاهی و خرده فروشی 74
1-3-5-2- مقدمه 74
