مبانی نظری وپیشینه تحقیق گوشت وتغذیه
مبانی نظری وپیشینه تحقیق گوشت وتغذیه مبانی نظری وپیشینه تحقیق گوشت وتغذیهدانلود مبانی نظری وپیشینه تحقیق گوشت وتغذیه مبانینظریوپیشینهتحقیقگوشتوتغذیهمبانینظریوپیشینهتحقیقگوشتوتغذیه-------
مبانی نظری وپیشینه تحقیق گوشت وتغذیه
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: .docx
تعداد صفحات: 26
حجم فایل: 38
قیمت: 55310 تومان
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 26 صفحه
قسمتی از متن word (..docx) :
مبانی نظری وپیشینه تحقیق گوشت وتغذیه
فصل دوم: پیشینه تحقیق
اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه 16
پروتئین گوشت 17
چربی گوشت 20
ویتامین های گوشت 22
مواد معدنی گوشت 22
هیدرات های کربن گوشت 24
گوشت به عنوان یک منبع انرژی 24
مواد طعم دهنده و معطر ( آروماتیک ) 25
تاریخچه صنعت 26
اهمیت غذایی سوسیس و کالباس 30
انجمن صنفی صنایع فراورده های گوشتی ایران 30
هیات مدیره از سال 1380 الی 1382 31
هیات مدیره ازسال 1384 الی 1386 31
هیات مدیره از سال 1386 الی 1387 32
مشکلات ساختاری 33
مدیری موفق است که 35